Onze categorieën

Arbeidsmediation

Teamconflict

Conflictbemiddeling

Wilt u vertrouwelijk afstemmen met een team- of arbeidsmediator over een conflict of situatie op de werkvloer? 

Staat u onderwerp er niet direct bij of wilt u direct contact en even afstemmen? Bel dan naar onze advieslijn op nummer 085-3031265 of mail naar vragen@conflictcentrumnederland.nl.

 

Uw vraag!

Uw vraag stellen over een conflict of lastige situatie kan altijd en is kosteloos. Dus heeft u een vraag en wilt u een onafhankelijk en vertrouwelijk antwoord? Stel 'm dan gerust!


Mijn vraag

Vraag advies!

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
Ik wil advies

Conflicten voorkomen

Met onze oplossingen rondom conflictpreventie voorkomt u onnodige escalatie van de situatie en zorgt u ervoor dat de rust weer terugkeert. Naast betaalde activiteiten bieden wij ook kosteloze dienstverlening in de vorm van presentaties en delen van ervaringen.
Vertel me meer

Conflict of ruzie op het werk

Waar gewerkt wordt vallen spaanders. En juist dat kan leiden tot een conflict. Een conflict tussen werkgever en werknemer. Maar ook in je team en zelfs in de boardroom.

Onze expertise

Het ondersteunen van mens en organisatie bij conflictpreventie. Dat is waar wij goed in zijn. Dusdanig dat situaties niet onnodig verder uit de hand lopen. Niet voor niets is onze slogan ‘Anders kijken naar conflicten’. Hierbij werken we altijd naar de Win-Win situatie. Voor alle betrokkenen.

Speelt er een conflict of lastige situatie op het werk? Wilt u dat een medewerker minder ruzie maakt? Of dat de medewerker juist leert om die handschoen wél op te pakken? Dan is ons advies om kosteloos af te stemmen via de gratis advieslijn 085-3031265. Dan kunnen we samen kijken hoe uw uitdaging het best te beantwoorden is.

Onze vakspecialisten en mediators hebben allemaal kennis en ervaring in het begeleiden en oplossen van conflicten. Tussen twee personen, binnen teams en tussen groepen binnen organisaties. Met  kennis en kunde in het begeleiden en bespreekbaar maken van lastige vraagstukken op het vlak persoonlijke effectiviteit, competenties én belangen en (cultuur)verandertrajecten.

Zoekt u een oplossing voor een lastige situatie of een arbeidsconflict? De vakspecialisten, mediators en vertrouwenspersonen van het expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland staan voor u klaar. Samen zorgen wij voor de beste oplossing. Vanzelfsprekend zijn zij deskundig, ervaren en succesvol. Daarnaast zijn zij geregistreerd bij een vakvereniging. Bijvoorbeeld de MfN https://mediatorsfederatienederland.nl/of de L.V.V. https://www.lvvv.nl/.

Vragen?

Voor specifieke informatie over conflicten, conflictpreventie én conflictbemiddeling zoals mediation op de werkvloer kunt u hieronder verder lezen.

  • Arbeidsmediator bij arbeidsconflicten en ruzie op de werkvloer.
  • Teamcoach bij teamconflicten of teamontwikkeling.
  • Individuele coaching conflicthantering.

Blijf op de hoogte!

Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland
en ontvang een e-mail zodra de nieuwe website online is.