Zo werkt het

Uw conflict in 4 stappen opgelost.

Stap 1.

Heeft u een conflict? Blijf er niet mee lopen. Deel uw lastige situatie met ons. Het stellen van een vraag is gratis. Uiteraard gaan wij discreet met uw vraag om.

Stap 2.

Door het delen van uw verhaal hebben wij nu een goed beeld van uw situatie. Op basis van uw verhaal brengen wij u in contact met de beste vakspecialist.

Stap 3.

Onze collega in uw buurt neemt contact met u op om de situatie met u te bespreken. Is er een klik, dan ontvangt een vrijblijvend aanbod.

Stap 4.

Bent u het eens met het plan en aanbod? Dan gaan jullie samen aan de slag. Opluchting. De eerste stappen naar het oplossen van uw conflict zijn gezet.

U kunt contact met ons opnemen door:
– te mailen naar info@conflictcentrumnederland.nl
– via het contactformulier
– of bel direct naar 085-3031265

Het stellen van een vraag is altijd GRATIS en u krijgt altijd een antwoord en aanbod. Bent u benieuwd hoe Conflictcentrum werkt? Dat lees u hier.

Ervaringen van anderen

“Ik heb mij erg gehoord gevoeld en werd serieus genomen. Door de gesprekken heb ik inzicht gekregen op mijn eigen handelen en patronen. Hierdoor kon ik naar mijn eigen rol kijken binnen groepsprocessen. Door middel van bruikbare tips heb ik weer plezier op de werkvloer terug gekregen.”

Femke - Bergen op Zoom

‘Soms zit je als leidinggevende in een lastige situatie met een van je medewerkers. Dan is het heel prettige om gebruik te maken van de kennis en de ervaring van het Conflict Centrum. Zo kreeg ik heldere adviezen hoe te handelen in een situatie. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van deze diensten om een onderliggend probleem in een team aan de oppervlakte te brengen en hier onder deskundige leiding over in gesprek te gaan. Beide interventies waren heel prettig en hebben de samenwerking in het team goed gedaan.’

Wouter (teamleider onderwijs) - Goes, Middelburg, Terneuzen

“Gemoedelijke en leerzame gesprekken. Rapportage was een pijnlijke confrontatie, die er wel voor heeft gezorgd dat er vanuit een probleem, constructief gewerkt kan worden aan een oplossing. Voor alle betrokkene ontstaat er een werkbare situatie.”

Lenie - Axel