Start nu met het oplossen van uw conflict

De vakspecialisten van Conflictcentrum Nederland staan voor neutraliteit en vertrouwelijkheid. Wij nemen discreet contact op, op een moment dat het voor u past. Onze mediators en andere vakspecialisten werken in de provincies Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland Limburg, Utrecht en Gelderland.

  U kunt uw verhaal delen met een vakspecialist van het Expertisecentrum middels onderstaand contactformulier. Liever persoonlijk contact of direct een antwoord op uw vraag? Bel dan 085-3031265.

  Zo werkt het

  Uw conflict in 4 stappen opgelost.

  Stap 1.

  Heeft u een conflict? Blijf er niet mee lopen. Deel uw lastige situatie met ons. Het stellen van een vraag is gratis. Uiteraard gaan wij discreet met uw vraag om.

  Stap 2.

  Door het delen van uw verhaal hebben wij nu een goed beeld van uw situatie. Op basis van uw verhaal brengen wij u in contact met de beste vakspecialist.

  Stap 3.

  Onze collega in uw buurt neemt contact met u op om de situatie met u te bespreken. Is er een klik, dan ontvangt een vrijblijvend aanbod.

  Stap 4.

  Bent u het eens met het plan en aanbod? Dan gaan jullie samen aan de slag. Opluchting. De eerste stappen naar het oplossen van uw conflict zijn gezet.

  Blijf op de hoogte!

  Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland en het Expertisecentrum Conflictpreventie.