Mediation en mediator.

Er is sprake van een arbeidsconflict? Of de Arboarts stelt mediation voor om het onderling vertrouwen te verbeteren? Dan heeft u aan Conflictcentrum Nederland een betrouwbare partner. Samen stellen wij alles in het werk om uw casus naar een goede oplossing te begeleiden. Een oplossing waar beide partijen beter van worden.

Niet onbelangrijk: de mediators van Conflictcentrum Nederland: 

 • Zijn ervaren op het vlak van arbeidsconflicten,
 • Werkzaam in uw regio,
 • Werken volgens de MfN-richtlijnen,
 • Gericht op de-escalatie,
 • Gaan voor een WIN-WIN voor partijen.

Mfn-mediator via Conflictcentrum Nederland
Onze werkwijze zorgt ervoor dat u snel contact komt met de beste mediator voor uw situatie. U als opdrachtgever wordt bijgestaan vanuit onze ervaringen met andere organisaties en de verschillende soorten casuïstiek die wij daarin begeleid(d)en. Heeft u voorkeur voor een man of juist meer de voorkeur voor een vrouwelijke mediator, dan organiseren we dit. Wilt u dat de gesprekken op een externe locatie plaatsvinden, dan regelen we dit ook. Heeft u nog niet eerder te maken gehad met mediation en wilt uw weten hoe dit in de praktijk werkt? Ook dat leggen wij u graag uit.

Compleet
De begeleiding vanuit Conflictcentrum Nederland is compleet. Dat betekent dat we oog hebben voor u als opdrachtgever, maar ook voor de partijen met al hun onzekerheden, vragen en belangen. De mediators via Conflictcentrum Nederland stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u een vlekkeloos proces zult doorlopen waarin partijen samen werken naar de beste oplossing.  

Wanneer er een oplossing bereikt is, geven wij u desgewenst ook advies hoe u in de toekomst met een dergelijke situatie om kunt gaan om escalatie te voorkomen. Daarnaast leggen wij de gemaakte afspraken vast op papier. Na afsluiting van de Mediation blijven we bereikbaar voor vragen en evalueren wij met partijen over het doorlopen proces. Kortom: met de arbeidsmediators van Conflictcentrum Nederland lost u uw casus constructief op met oog voor alle betrokkenen.

Heeft uw vragen of wilt u een casus aanmelden? Neem dan contact op via de contactpagina of bel naar 085-3031265. Samen bespreken we dan of mediation de juiste weg is naar een oplossing voor uw casus.

  Middels onderstaand formulier kunt u contact opnemen met een mediator van het Expertisecentrum. Liever persoonlijk contact of direct een antwoord op uw vraag? Bel dan 085-3031265.

  Voordelen van een mediator via het expertisecentrum

  • onafhankelijk, deskundig en vertrouwelijk.
  • eigen expertise + kunnen terugvallen op expertise van collega’s van het expertisecentrum.
  • vervanging tijdens vakantie of ziekte.
  • heldere tarieven, geen verassingen.

  Vertrouwelijkheid en veiligheid
  Misschien niet nodig maar wel goed om te benoemen:  vertrouwelijkheid én het bieden van veiligheid om een goed proces te doorlopen, is in het werk van onze arbeidsmediators cruciaal. Daar kunnen u en uw medewerkers op vertrouwen!

  Maak kennis met de specialisten van Conflictcentrum Nederland.

  Naast ons werk als mediator doen wij meer. Onze specialisten samen zijn goed in staat om gedegen onafhankelijk advies te geven in hoe u het best met uw situatie om kunt gaan. De volgende specialisaties denken hierin mee.

  • Extern vertrouwenspersonen bij ongepast en ongepast gedrag.
  • Coaches voor individuele en duale begeleiding tijdens conflicten,
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk voor de sociale aspecten en begeleiding rond uitval.

  U kunt bij ons terecht met al uw vragen over conflicten en hoe deze het best opgelost kunnen worden.

  U kunt contact met ons opnemen door:
  – te mailen naar vragen@conflictcentrumnederland.nl
  – via het contactformulier
  – of bel direct naar 085-3031265

  Het stellen van een vraag is altijd GRATIS en u krijgt altijd een antwoord.  Bent u benieuwd hoe Conflictcentrum werkt? Dat lees u hier.

  Blijf op de hoogte!

  Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland en het Expertisecentrum Conflictpreventie.


   Deze organisaties gingen u voor