Vragen over conflictbemiddeling? Stel ze dan gerust via:
– een e-mail naar info@conflictcentrumnederland.nl
– of bel direct naar 085-3031265

Het stellen van een vraag is altijd GRATIS en u
krijgt altijd een antwoord. Meestal dezelfde dag nog!

Conflictbemiddeling: vormen van conflictpreventie.

Iedereen gaat anders om met ruzies en conflicten. De een is ‘zo glad als een aal’. Een ander ‘gaat er met een gestrekt been in’. En weer een ander loopt liever weg voor een conflict. Allemaal menselijke reacties. Die reacties samen zorgen er soms voor dat een ruzie escaleert en er een écht conflict ontstaat. Conflictbemiddeling is soms nodig.. U heeft dan grofweg twee opties. Niets anders doen! Maar daar gaat het conflict niet van weg. U kunt ook kiezen voor een vorm van conflictbemiddeling. Een vorm van conflictbemiddeling werkt preventie en zorgt daarnaast voor een nieuwe kijk op het conflict en de biedt nieuwe haalbare oplossingen.

Uw keuzes

Uw keuzes bij conflictpreventie bij Conflictcentrum Nederland

  • Een vorm van individuele begeleiding bij het voorkomen of juist aangaan van conflicten.
  • Training Geweldloos Communiceren. Hiermee leert u verbindingen leggen op momenten waar het eerder tot escalatie kon leiden.
  • Onder begeleiding van een ervaren mediator (MfN) gaat u samen met uw conflictpartner(s) in gesprek en creëert u samen een Win-Win oplossing.
  • Een vertrouwenspersoon. Deze kan je helpen om over een lastige situatie of conflict je hart te luchten, je gedachten te ordenen en uiteindelijk een goede vervolgstrategie te bepalen. Om zodoende lastige issues op een constructieve wijze bespreekbaar te maken.
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk. Voor interventies op de werkplek om (dreigende) uitval te voorkomen en de medewerker te begeleiden weer ‘in zijn kracht’ te komen.

Meer informatie?

Meer informatie over conflictpreventie door Conflictcentrum Nederland? Klik hier.

Wilt u afstemmen over welke interventie het best past bij uw situatie?

U heeft een vraag over een conflict of u wilt juist een conflict voorkomen? Wij adviseren u graag wat u in uw situatie het best kunt doen. We beoordelen hoe onze specialisten kunnen ondersteunen bij uw vraag of kwestie. Ligt uw vraag buiten onze expertise dan doen wij ons uiterste best om u in contact te brengen met een specialist buiten het  expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland. Want uw vraag verdient het beste antwoord.

Vraag offerte aan

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

Uw vraag stellen over een conflict of lastige situatie kan altijd en is kosteloos. Dus heeft u een vraag en wilt u een onafhankelijk en vertrouwelijk antwoord? Stel 'm dan gerust!


STEL UW VRAAG

Ontvang meer informatie

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
MEER INFORMATIE

Maak kennis met de specialisten van Conflictcentrum Nederland.

Onze specialisten samen zijn goed in staat om gedegen onafhankelijk advies te geven in hoe u het best met uw situatie om kunt gaan. De volgende specialisaties denken hierin mee.

• MfN-mediators op het gebied van arbeidskwesties, echtscheiding, burenkwesties, businessaangelegenheden en algemene conflicten,
• Coaches voor individuele en duale begeleiding tijdens conflicten,
• Maatschappelijk werkers voor de sociale aspecten en begeleiding rond uitval,
• Organisatieadviseurs, voor advies, uitvoering en borging bij samenwerkingsvraagstukken,
• Vertrouwenspersonen, voor vertrouwelijke afstemming bij ongewenst gedrag en integriteitsvraagstukken.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over conflicten. Op het werk, privé en in andere situaties.

Jeroen van Duikeren

Samenwerken, teams en leiderschap
Stuur een email

Els van Leeuwen

(Team)coach en communicatietrainer
Stuur een email

Peter van Aalten

Arbeidsmediator en jurist
Stuur een email

Sofie van Scheyen

Trainer agressie en assertiviteit
en burn-out preventie
Stuur een email

Ravenna Arts

HR-adviseur en mediator
Stuur een email

Dillon de Groot

Toegepast filosoof
Stuur een email

Blijf op de hoogte!

Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland
en ontvang een e-mail zodra de nieuwe website online is.