Vragen over scheiden? Stel ze dan gerust via:
– een e-mail naar info@conflictcentrumnederland.nl
– of bel direct naar 085-3031265

Het stellen van een vraag is altijd GRATIS en u
krijgt altijd een antwoord. Meestal dezelfde dag nog!

Scheiden, hoe dan?

Onze eerste tips wanneer u wilt scheiden.

U wilt scheiden en zoekt een mediator om hier bij te helpen. Hieronder een aantal belangrijke aandachtspunten.

Scheiden doe je met elkaar

Scheiden doe je met elkaar. Maar wat wanneer het op een vechtscheiding dreigt uit te lopen? Ook dan is een dialoog tussen jullie als (ex)partners de basis voor goede afspraken. De mediators van Conflictcentrum Nederland zijn gespecialiseerd om u samen te begeleiden in het voeren van die dialoog. Zodat de ruzies met uw partner stoppen. Hoe lastig dit soms ook kan voelen.

Is het voor een van beiden te spannend? Of weet u zelf eigenlijk nog niet of u wel wilt scheiden? Dan is wellicht de persoonlijke begeleiding van een van onze conflict coaches een goed eerste stap. Zij zijn bereikbaar via 085-3031265 en beantwoorden kosteloos uw eerste vragen rondom uw scheiding.

De scheidingsmelding, een spannend moment

De scheidingsmelding is een belangrijk maar ook heel ingewikkeld moment. Concreet is dit hét moment waarop u aangeeft aan uw partner dat u wenst te stoppen met de relatie en dat u wilt scheiden. Het liefst zonder conflict of onnodige ruzie met uw partner. Een mediator kan hierbij helpen.

Scheiden vraagt om goede proces begeleiding, Waarbij u door het voeren van gesprekken onder begeleiding van een mediator u samen keuzes maakt voor de toekomst. U moet hierbij denken aan de scheidingsovereenkomst, het ouderschapsplan, de hoogte van de kinderalimentatie, maar ook de pensioen afspraken, eventuele schulden en wellicht de huisdieren.

Begeleiding?

Wilt u vertrouwelijk afstemmen met een mediator van het expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland? Bel ons via 085-3031265 (direct contact). Of stuur een email naar vragen@conflictcentrumnederland.nl. Onze scheidingsmediators werken vanuit Goes, Breda, Rotterdam, Middelburg, Terneuzen, Bergen op Zoom, Tilburg en Heerlen. Sinds kort ook in Zwolle en Utrecht.

Regel je scheiding samen met een MfN-mediator

U heeft een vraag over een conflict of u wilt juist een conflict voorkomen? Wij adviseren u graag wat u in uw situatie het best kunt doen. We beoordelen hoe onze specialisten kunnen ondersteunen bij uw vraag of kwestie. Ligt uw vraag buiten onze expertise dan doen wij ons uiterste best om u in contact te brengen met een specialist buiten het  expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland. Want uw vraag verdient het beste antwoord.

Vraag offerte aan

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

Uw vraag stellen over een conflict of lastige situatie kan altijd en is kosteloos. Dus heeft u een vraag en wilt u een onafhankelijk en vertrouwelijk antwoord? Stel 'm dan gerust!


STEL UW VRAAG

Ontvang meer informatie

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
MEER INFORMATIE

Maak kennis met de specialisten van Conflictcentrum Nederland.

Onze specialisten samen zijn goed in staat om gedegen onafhankelijk advies te geven in hoe u het best met uw situatie om kunt gaan. De volgende specialisaties denken hierin mee.

• MfN-mediators op het gebied van arbeidskwesties, echtscheiding, burenkwesties, businessaangelegenheden en algemene conflicten,
• Coaches voor individuele en duale begeleiding tijdens conflicten,
• Maatschappelijk werkers voor de sociale aspecten en begeleiding rond uitval,
• Organisatieadviseurs, voor advies, uitvoering en borging bij samenwerkingsvraagstukken,
• Vertrouwenspersonen, voor vertrouwelijke afstemming bij ongewenst gedrag en integriteitsvraagstukken.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over conflicten. Op het werk, privé en in andere situaties.

Tanja Dohmen

Familie mediator en geweldloze communicatie
Stuur een email

Narriman el Khattabi

Stiefrelaties, Verbindende Communicatie deskundige en SCHIP-expert behandelaar.
Stuur een email

Chris van Overbeeke

Algemeen mediator (MfN) en
rechtskundig adviseur
Stuur een email

Melanie Kruijder

Rouwdeskundige en conflictcoach
Stuur een email

Liesbeth Peters

Familie mediator
Stuur een email

Blijf op de hoogte!

Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland
en ontvang een e-mail zodra de nieuwe website online is.