Vragen over scheiden en mediation? Stel ze dan gerust via:
– een e-mail naar info@conflictcentrumnederland.nl
– of bel direct naar 085-3031265

Het stellen van een vraag is altijd GRATIS en u
krijgt altijd een antwoord. Meestal dezelfde dag nog!

Ik denk aan scheiden. Wat nu?

De beslissing om te stoppen met jullie relatie is wellicht het moeilijkste wat je ooit hebt gedaan. Misschien is het niet eens jouw keuze maar die van je partner. Het is een hele nare tijd met veel stressen soms heftige ruzies en conflicten. Een periode die je goed wilt afsluiten. Mediation kan uitkomst bieden.

Hoe werkt nu zo’n echtscheiding? Wat is een goed ouderschapsplan voor jullie kinderen? Hoe kom je tot een goede verdeling? (van spullen en geld (en soms schulden)

Advocaat vs. mediator

Het voelt nu misschien als een berg die je niet kunt overzien. Je denkt aan een advocaat. Toch is ons advies om samen met een mediator te scheiden. Mediation is vaak goedkoper (soms wel 45%) en het scheiden met een mediator gaat écht over jullie samen. De gespecialiseerde scheiding mediators van Conflictcentrum Nederland helpen daarbij. Zij hebben expertise over hoe je een scheiding regelt en zijn kundig in het maken van berekeningen. Daarnaast bieden wij hulp op psychologisch vlak en in het bemiddelen (mediation) en het begeleiden van het gesprek tussen jullie beiden.

Scheiden is een life-event en dat vraagt om goede proces begeleiding, met ruimte voor emoties en een oplossing voor het conflict. Met oog en aandacht voor jullie en voor de details voor de  scheidingsovereenkomst, het ouderschapsplan, de alimentatie en de pensioen afspraken. Mediation kan erg nuttig zijn.

Vragen?

De mediators van het expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland behandelen alle vragen vertrouwelijk. Bel ons via 085-3031265 (direct contact). Stuur een email via vragen@conflictcentrumnederland.nl. Wij nemen discreet contact op, op een moment dat het voor jullie past. Onze mediators zijn te vinden in Goes, Breda, Rotterdam, Middelburg, Terneuzen, Bergen op Zoom, Tilburg en Heerlen. Sinds kort ook in Zwolle en Utrecht.

 

Regel je scheiding samen met een MfN-mediator

U heeft een vraag over een conflict of u wilt juist een conflict voorkomen? Wij adviseren u graag wat u in uw situatie het best kunt doen. We beoordelen hoe onze specialisten kunnen ondersteunen bij uw vraag of kwestie. Ligt uw vraag buiten onze expertise dan doen wij ons uiterste best om u in contact te brengen met een specialist buiten het  expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland. Want uw vraag verdient het beste antwoord.

Vraag offerte aan

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

Uw vraag stellen over een conflict of lastige situatie kan altijd en is kosteloos. Dus heeft u een vraag en wilt u een onafhankelijk en vertrouwelijk antwoord? Stel 'm dan gerust!


STEL UW VRAAG

Ontvang meer informatie

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
MEER INFORMATIE

Maak kennis met de specialisten van Conflictcentrum Nederland.

Onze specialisten samen zijn goed in staat om gedegen onafhankelijk advies te geven in hoe u het best met uw situatie om kunt gaan. De volgende specialisaties denken hierin mee.

• MfN-mediators op het gebied van arbeidskwesties, echtscheiding, burenkwesties, businessaangelegenheden en algemene conflicten,
• Coaches voor individuele en duale begeleiding tijdens conflicten,
• Maatschappelijk werkers voor de sociale aspecten en begeleiding rond uitval,
• Organisatieadviseurs, voor advies, uitvoering en borging bij samenwerkingsvraagstukken,
• Vertrouwenspersonen, voor vertrouwelijke afstemming bij ongewenst gedrag en integriteitsvraagstukken.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over conflicten. Op het werk, privé en in andere situaties.

Tanja Dohmen

Familie mediator en geweldloze communicatie
Stuur een email

Narriman el Khattabi

Stiefrelaties, Verbindende Communicatie deskundige en SCHIP-expert behandelaar.
Stuur een email

Chris van Overbeeke

Algemeen mediator (MfN) en
rechtskundig adviseur
Stuur een email

Melanie Kruijder

Rouwdeskundige en conflictcoach
Stuur een email

Liesbeth Peters

Familie mediator
Stuur een email

Blijf op de hoogte!

Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland
en ontvang een e-mail zodra de nieuwe website online is.