Vragen over de kosten van een scheiding? Stel ze dan gerust via:
– een e-mail naar info@conflictcentrumnederland.nl
– of bel direct naar 085-3031265

Het stellen van een vraag is altijd GRATIS en u
krijgt altijd een antwoord. Meestal dezelfde dag nog!

Wat kost scheiden?

Scheiden is niet goedkoop. Scheiden met een mediator scheelt geld en conflicten.

U wilt scheiden met een mediator. Natuurlijk kost een scheiding geld. Wij vertellen u graag meer over de te verwachten kosten bij een scheiding. Ook hoe u wellicht kosten kunt besparen.

Kosten van een scheiding variëren

De kosten van een scheiding zijn niet voor iedereen gelijk. Het maakt nogal wat uit of u tweeverdieners bent of dat juist een van beiden werkt en de ander voor de het gezin zorgt. Of wellicht werkt u beiden niet en krijgen u en/of uw parten een uitkering. Over het algemeen moet aan de volgende kosten denken bij een scheiding. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/scheiden/vraag-en-antwoord/kosten-bij-een-scheiding)

  • De kosten van de mediator.
  • De kosten van het scheidingsconvenant.
  • De griffierechten bij een scheiding.

Uw situatie is uniek. Ons advies: spreek uw situatie door met  onze scheidingsmediator via 085-3031265. Of stuur een email naar info@conflictcentrumnederland.nl. Uw eerste vragen zijn kosteloos.

Soms is subsidie mogelijk, doe de check!

Kosten besparen bij een conflict als een scheiding? Soms kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage van de overheid (subsidie) op de kosten van een mediator. Check:  https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen/inkomensnormen

Heeft u hier geen recht op maar wel een rechtsbijstand verzekering? Ons advies: pak uw polisblad erbij en check of u hier recht op heeft.

Sommige werkgevers vergoeden een deel van de kosten bij een scheiding met een mediator.

Scheiden met een mediator van Conflictcentrum Nederland garandeert u een scheiding zonder verassende kosten. Waar de  scheidingsovereenkomst, het ouderschapsplan, de kinderalimentatie en de pensioen afspraken, eventuele schulden onderdeel van uitmaken.

Een offerte met een helder kostenoverzicht vraagt u aan via 085-3031265 (direct contact). Of stuur een email naar vragen@conflictcentrumnederland.nl. Wij werken vanuit Goes, Breda, Rotterdam, Middelburg, Terneuzen, Bergen op Zoom, Tilburg en Heerlen. Sinds kort ook in Zwolle en Utrecht.

 

 

Regel je scheiding samen met een MfN-mediator

U heeft een vraag over een conflict of u wilt juist een conflict voorkomen? Wij adviseren u graag wat u in uw situatie het best kunt doen. We beoordelen hoe onze specialisten kunnen ondersteunen bij uw vraag of kwestie. Ligt uw vraag buiten onze expertise dan doen wij ons uiterste best om u in contact te brengen met een specialist buiten het  expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland. Want uw vraag verdient het beste antwoord.

Vraag offerte aan

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

Uw vraag stellen over een conflict of lastige situatie kan altijd en is kosteloos. Dus heeft u een vraag en wilt u een onafhankelijk en vertrouwelijk antwoord? Stel 'm dan gerust!


STEL UW VRAAG

Ontvang meer informatie

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
MEER INFORMATIE

Maak kennis met de specialisten van Conflictcentrum Nederland.

Onze specialisten samen zijn goed in staat om gedegen onafhankelijk advies te geven in hoe u het best met uw situatie om kunt gaan. De volgende specialisaties denken hierin mee.

• MfN-mediators op het gebied van arbeidskwesties, echtscheiding, burenkwesties, businessaangelegenheden en algemene conflicten,
• Coaches voor individuele en duale begeleiding tijdens conflicten,
• Maatschappelijk werkers voor de sociale aspecten en begeleiding rond uitval,
• Organisatieadviseurs, voor advies, uitvoering en borging bij samenwerkingsvraagstukken,
• Vertrouwenspersonen, voor vertrouwelijke afstemming bij ongewenst gedrag en integriteitsvraagstukken.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over conflicten. Op het werk, privé en in andere situaties.

Tanja Dohmen

Familie mediator en geweldloze communicatie
Stuur een email

Narriman el Khattabi

Stiefrelaties, Verbindende Communicatie deskundige en SCHIP-expert behandelaar.
Stuur een email

Chris van Overbeeke

Algemeen mediator (MfN) en
rechtskundig adviseur
Stuur een email

Melanie Kruijder

Rouwdeskundige en conflictcoach
Stuur een email

Liesbeth Peters

Familie mediator
Stuur een email

Blijf op de hoogte!

Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland
en ontvang een e-mail zodra de nieuwe website online is.