Onze categorieën

Scheiden

Ouderschapsplan

Kosten scheiding

Scheiden en mediation

Stel u vraag aan een scheidingsmediator van het expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland. 

U heeft een vraag over een conflict of u wilt juist een conflict voorkomen? Wij adviseren u graag wat u in uw situatie het best kunt doen. We beoordelen hoe onze specialisten kunnen ondersteunen bij uw vraag of kwestie. Ligt uw vraag buiten onze expertise dan doen wij ons uiterste best om u in contact te brengen met een specialist buiten het  expertisecentrum van Conflictcentrum Nederland. Want uw vraag verdient het beste antwoord.

Uw vraag!

Uw vraag stellen over een conflict of lastige situatie kan altijd en is kosteloos. Dus heeft u een vraag en wilt u een onafhankelijk en vertrouwelijk antwoord? Stel 'm dan gerust!


Mijn vraag

Vraag advies!

Wij zijn er voor lastige situaties op het werk, privé of in andere situaties. Wilt u advies over conflicten of over hoe u de sfeer en de samenwerking op de werkvloer kunt verbeteren? We brengen u graag in contact met de juiste specialist(en) in uw buurt.
Ik wil advies

Conflicten voorkomen

Met onze oplossingen rondom conflictpreventie voorkomt u onnodige escalatie van de situatie en zorgt u ervoor dat de rust weer terugkeert. Naast betaalde activiteiten bieden wij ook kosteloze dienstverlening in de vorm van presentaties en delen van ervaringen.
Vertel me meer

Ruzie in jullie gezin? Een conflict met je partner oplossen?

Hoe fijn was het toen jullie relatie begon? En hoe anders ziet jullie wereld er momenteel uit? Ruzies en conflicten geven stress en maken je onzeker. Daarnaast kan het je werk en andere betrokkenen negatief beïnvloeden. Heel vervelend. Voor iedereen.

Bij Conflictcentrum Nederland helpen we partners en gezinnen om problemen zorgvuldig aan te pakken en op te lossen. Bij ruzies, conflicten en bij een scheiding. Ook als het bijvoorbeeld om jullie als stiefgezin gaat of een naderende vechtscheiding.

Allemaal grote problemen die je eigenlijk niet wilt maar waar je wel iets mee moet.

De vakspecialisten van Conflictcentrum Nederland beantwoorden kosteloos je eerste vragen en helpen jouw en je gezin door deze moeilijke tijd. Bel met 085-3031265 of mail naar vragen@conflictcentrumnederland.nl.

Wil je je voorbereiden en eerst zelf verder lezen? Op de pagina’s hierboven geven we je graag wat meer informatie op het vlak van:

  • Scheiden. Hoe scheiden met een mediator werkt en wat de voordelen hiervan zijn.
  • Het ouderschapsplan Wat dit eigenlijk? Hoe stel je samen of met een mediator een goed ouderschapsplan op?
  • Wat is mediation? Hoe werkt mediation bij een scheiding, ruzie of ander familieconflict.
  • Wat alimentatie is en welke vormen er bestaan. Maar ook de regels rondom alimentatie en alles rondom kosten en kostenreductie.

Blijf op de hoogte!

Blijf up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Conflictcentrum Nederland
en ontvang een e-mail zodra de nieuwe website online is.