CV van J. van Duikeren

Curriculum Vitae van
J. (Jeroen) van Duikeren FM

Communicatie- en conflictspecialist, MfN-registermediator, Rechtbankmediator, Samenwerkingsconflicten, Arbeidsconflicten, Onderwijsproblematieken, DISC-gecertificeerd

Algemeen

Jeroen van Duikeren is MfN-mediator en vanuit die rol gespecialiseerd in arbeidsconflicten. Hij is als rechtbankmediator aangesloten bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Jeroen begeleidt managers en medewerkers binnen diverse organisaties in het oplossen van vastgelopen arbeidsrelaties. Ook waar het gaat om een (langdurige) ziekmelding is Jeroen een mediator die met zijn ervaringen zaken snel en efficiënt naar een nieuw elan weet te brengen.
Een nieuwe situatie waarin verwachtingen helder zijn en er weer een sfeer van proactieve oplossingsgerichtheid is om van daaruit samen te werken aan werk.

In het geval er geen basis meer blijkt te zijn voor het in stand houden van de werkrelatie zorgt Jeroen voor het goed en gedegen afronden van de arbeidsrelatie. Zonder dat u daarvoor naar een rechter of rechtbank hoeft.

Mediation aanpak

Jeroen combineert zijn communicatieve vaardigheden met een sterk gevoel voor sfeer en openheid. Vanuit een neutrale grondhouding zorgt hij ervoor dat alles bespreekbaar gemaakt kan worden. Waarbij partijen zelf verantwoordelijk blijven voor de gewenste oplossingen.

Zijn positieve instelling zorgt voor nieuwe inzichten en mogelijkheden die eerder als onhaalbaar voelden.

Functies

  • MfN-registermediator (R10536)
  • Eigenaar Conflictacademie
  • Partner Feedbackacademie
  • Partner Conflictcentrum Nederland

« Terug naar Mediators en Deskundigen