CV van A.T. Arnoldus


Curriculum Vitae van
A. (Anneke) T. Arnoldus

MfN Register Mediator, bedrijfsmaatschappelijk werker, schoolmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon

MfN register mediator

Anneke Arnoldus werkt als bedrijfs- en schoolmaatschappelijk werker en  als vertrouwenspersoon. Zij is een gecertificeerd MfN Registermediator. Anneke heeft al een rijke carrière achter de rug als juridisch medewerker binnen gemeentes, provincie en rijksoverheid, maar wilde zich  meer richten op het menselijke aspect  achter de problemen. Dat doet ze nu als bedrijfsmaatschappelijk werker binnen het MKB, (semi-) overheden, en het beroepsonderwijs  door mensen in hun kracht te zetten  en problemen om te vormen naar mogelijkheden en oplossingen  en dat wil ze ook bieden inzake mediations.

Met de partijen doorloopt ze het proces, waarin standpunten veranderen in belangen en waarin erkenning kan worden gegeven aan de wederzijdse belangen van partijen. Met hun verworven inzichten begeleidt ze partijen in het onderhandelen om tot een gezamenlijke en gelijkwaardige oplossing van conflicten te komen die voor ieder van de partijen een win-win oplossing is.

Passie, betrokkenheid en vasthoudendheid zijn cruciale begrippen in haar aanpak.
Zij heeft een ruime ervaring met de psychologische aspecten van persoonlijke keuzes. Haar kennis en ervaring maken haar tot een stimulerende, oplossingsgerichte en authentieke, doortastende mediator.

Mediation aanpak:

Anneke weet met haar aanpak en sterke analyses een gelijkwaardig niveau voor beide partijen te creëren waardoor mediation oplossingen voor conflicten helder in beeld komen. Ook weet ze vaak, als nog geen keuze tot mediation of anderzijds is genomen,  in een enkel gesprek met een van de partijen deze in een positie te krijgen dat , of hetzij beide partijen gelijkwaardig een mediationproces kunnen ingaan , of dat mediation zelfs niet meer nodig is!
Anneke werkt als mediator in het familierecht en arbeidsrecht.

Anneke werkt als mediator in het familierecht en arbeidsrecht

Anneke is opgeleid tot maatschappelijk werker, ze heeft daarna  een juridische opleiding (HBDO) aan de Bestuursacademie gevolgd, vervolgens een Post HBO Bedrijfsmaatschappelijk Werk en later een Post HBO Case Management. Ook heeft ze diverse aanvullende opleidingen gevolgd, zoals Budgettering (Nibud) en Vertrouwenspersoon. Register mediator, specialisatie arbeidsmediation.

Nevenfunctie

Secretaris Vereniging Zeeuwse Mediators

« Terug naar Mediators en Deskundigen