Conflict Centrum Nederland

Logo

Anders kijken naar conflicten

Het Conflict Centrum Nederland (CCN) streeft naar het snel en duurzaam oplossen van conflicten. Altijd door ervaren specialisten die doelgericht te werk gaan. Waarbij de conflictpartners onder neutrale begeleiding naar voor iedereen bruikbare en haalbare oplossingen werken.

PayOff_witAls landelijke organisatie is het voor ons een uitdaging om u behulpzaam te zijn om uit de negatieve spiraal te komen en geschillen en conflicten snel achter u te laten. We doen dit met landelijk werkende deskundigen en mediators vanuit regionale centra. Onze medewerkers vormen een hecht team en zijn in staat om u te helpen bij het vinden van een oplossing en bij het uitwerken van deze oplossing.

Mediation

Mediation is altijd maatwerk en kan ook in uw conflictsituatie worden toegepast. Wij zorgen voor de juiste mediator en deskundige en de meest geschikte vorm van begeleiding. Heeft u een conflict? En wilt u samen met ons werken aan een goede oplossing? Dan bent u aan het juiste adres.
Lees hier meer over mediation »

Onze mediators en deskundigen

Wij selecteren onze medewerkers op vakkennis en op communicatievermogen en trachten voor iedere specifieke probleemstelling een goed team samen te stellen wat ook past bij uw persoonlijkheid.

Iedere aan het CCN verbonden mediator en deskundige heeft zijn eigen specialisatie en expertise. Vanzelfsprekend zijn alle mediators aangesloten bij de Mediation federatie Nederland en zijn deskundigen lid van de betreffende beroepsorganisatie.

Bekijk hier een lijst onze mediators en hun expertise »

Denken in oplossingen

Indien uw streven is om een conflict op te lossen en niet het zwaard van Damocles te laten hanteren door de rechterlijke macht dan bent u aan het goede adres.
Wilt u kosteloos afstemmen en zodoende kijken of wij u kunnen helpen met het oplossen van het conflict? Stuur een mail naar info@conflictcentrumnederland.nl en wij nemen contact met u op.

Onze werkwijze

Bij het CCN bent u van harte welkom voor een kosteloze eerste kennismaking.  Samen bekijken we of uw probleem oplosbaar is. Zo niet, dan vertellen wij u dit direct. Waar mogelijk bieden wij ook alternatieve oplossingsmogelijkheden. Maak snel een afspraak »